Tornem a Lourdes

Tornem a Lourdes

24 d’abril de 2023 

Tornem a Lourdes

Som a les portes d’un nou pelegrinatge a Lourdes, el 54è, organitzat de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Vic i Solsona. Es marxa del 17 al 21 de juny de 2023. Per qui ja hi ha anat, sabeu que és una experiència inoblidable tant si veniu com a persones amb manca de salut o amb diversitat funcional, com si veniu com a personal de servei, o com a pelegrins. Els responsables de l’Hospitalitat diuen que, si Déu vol, aquest any el podrem fer amb condicions més normals. També, el personal de servei estrenarà nou uniforme, més còmode i més vistós! Així, us esperen nombroses i nombrosos a participar-hi activament.

Per les inscripcions i explicacions, podeu referir-vos a la rectoria o contactar l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes a les adreces que figuren als cartells. Les inscripcions van del 24 d’Abril fins al 19 de maig de 2023. Anem-hi, joves, adults, gent gran… tots i totes sou benvingudes, la Immaculada Concepció ens convida i ens espera!

Últimes notícies

Tornem a Lourdes

Tornem a Lourdes

Parròquia

Som a les portes d’un nou pelegrinatge a Lourdes, el 54è, organitzat de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Vic i Solsona.

Llegir més