Concert Capella Gramalla

Concert Capella Gramalla

7 de maig de 2023 | Monestir de Sant joan de les Abadesses

Concert Capella Gramalla

El diumenge 7 de maig, durant la missa i els moments posteriors, vam poder gaudir de la interpretació que la Capella Gramalla, vinguda des de Sant Andreu de Palomar i sota la direcció de Carme Guinart, va fer de diverses cançons populars i obres sacres, així com del Magnificat de F. Durante.
La seva actuació, que va estar acompanyada per un quartet de corda, va cloure amb l’obsequi d’una làmina del Santíssim Misteri per part de Mossèn Félicien, que va simbolitzar l’agraïment que tots els presents vam sentir envers els músics i cantors. Esperem tornar-los a escoltar ben aviat.

Últimes notícies

Tornem a Lourdes

Tornem a Lourdes

Parròquia

Som a les portes d’un nou pelegrinatge a Lourdes, el 54è, organitzat de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Vic i Solsona.

Llegir més